Isnin, 2 Januari 2012

Selamat Datang 2012

Alhamdulillah akhirnye kita diberi nikmat untuk terus menjalani kehidupan di atas muka bumi ini..
syukur ke hadrat mu Ya Allah..aku diberi peluang untuk meneruskan perjuangan ku di alam universiti.
tahun 2011 telah pergi digantikan dengan tahun 2012. Walaupun tahun 2011 adalah tahun di mana aku banyak belajar erti kehidupan dan persahabatan. Banyak kejadian yang tak ku duga telah berlaku pada tahun 2011.. Harapan ku tahun 2012 lebih mendidik diriku untuk menjadi seorang muslimah yang taat perintah Nya dan kedua ibu bapa ku.
Esok bermula la perjuangan ku di medan pertempuran peperiksaan. Walaupun persediaan telah dilakukan seminggu awal tetapi hati ini masih merasa tidak tenang..Ya Allah aku bermohon pada Mu agar Kau permudahkan segala urusanku. Tahun ni jugak aku telah mengenali seorang lagi insan bernama lelaki di dalam Skype..aku tak tau apa yang Allah telah tentukan untuk diriku..Mengapa harus ada lagi lelaki yang harus hadir dalam hidup ku??? Entah la..aku hanye mampu berserah kepada Nya siapa jodoh dan teman ku kelak. Kita hanye mampu merancang tapi Dia la yang Maha menentu dan mengatur segala-galanye..Wallahualam..
Tahun ni juga merupakan tahun akhirku di Universiti Malaysia Perlis..tidak sabar rasenye ingin menghabiskan pembelajaran ku di sini tapi aku jugak pasti akan merindui saat-saat ni di mana banyak pengalaman yang aku timba bersama rakan-rakan. Walaupun susah untuk aku lupekan apa yang telah rakan baik ku telah lakukan pada aku..aku redha segala-gala nye dan aku hanye mampu berdoa agar dia berubah dari sikap dia yang dulu..
Oklah semua cukup sampi di sini saja perkongsian saya dengan anda semua..ada mase lagi saya akan update lagi..dan azam tahun ni adalah aku ingin sentiasa mengupdate blog aku yang jarang aku nukilkan dengan cerita-cerita dan informasi terkini..Sekian
SAYONARA!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan